Χολαργός Διπλά Γυναικών ….. για καλό σκοπό!

March 23, 2018
in Category: ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
Χολαργός Διπλά Γυναικών ….. για καλό σκοπό!

Χολαργός Διπλά Γυναικών ….. για καλό σκοπό!

Φίλες και φίλοι

Ο εθελοντισμός στην Ελλάδα είναι κάτι σπάνιο. Οφείλουμε να τον επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο! Πόσο μάλλον όταν έχει “καλό σκοπό”.Τα κορίτσια στο Χολαργό κατάφεραν την προσωπική τους αγάπη για το tennis , να τη μετουσιώσουν σε πράξη και να κατορθώσουν κάτι πολύ σημαντικό.

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης  του Ομίλου Αντισφαίρισης Χολαργού οργανώνουν για 7η φορά φέτος, τουρνουά tennis διπλού γυναικών. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο “Στόχος-Πρόληψη”, με αποστολή την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στον καρκίνο του μαστού.

 Πέρυσι τα ζευγάρια που συμμετείχαν ήταν 99, αριθμός πρωτοφανής για τα δεδομένα του γυναικείου tennis. Οι 198 συμμετέχουσες ήταν ηλικίας από 14 έως 70 ετών, με συμμετοχές και από πόλεις εκτός Αθηνών.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων θα είναι 29 Μαρτίου -01 Απριλίου 2018. Στο τέλος των αγώνων, μετά τους τελικούς, γίνεται αγώνας επίδειξης από  Έλληνες επαγγελματίες τενίστες διεθνούς φήμης  με πολλούς θεατές.’’

Οχι το tennis δεν είναι μόνο ψυχαγωγία. Μπορεί να γίνει μέσο  κοινωνικής  επαγρύπνησης κι ευαιαθησίας, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ενα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια που “τρέχουν” αγόγγυστα το τουρνουά τόσα χρόνια.

Καλό κουράγιο φέτος στη Νάταλι, τη Νάνσυ και την Ελένη, που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση! Θα μας βγάλουν όπως πάντα ασπροπρόσωπες.

Ο ΣΒΑΕ υπάρχει για να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες. Παρακαλούμε τα κορίτσια μας να αρπάξουν τις ρακέτες και να δηλώσουν συμμετοχή.

“Για τις γυναίκες ρε γαμώτο…”

Για τον ΣΒΑΕ

Η αθυρόστομη

Ελπίδα Σκούφαλου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ 2018

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ--2018-a3-with-logos