ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 2018

July 26, 2018
in Category: ΓΕΝΙΚΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 2018

Οι βαθμολογίες που μας παραδόθηκαν και είναι συγκεντρωτικές, έχουν αναρτηθεί με το υφιστάμενο τρόπο υπολογισμού και κατά δήλωση του κ. Ευθυμιάδη είναι ενημερωμένες μέχρι και το τελευταίο τουρνουά. Αυτός ο τρόπος υπολογισμού θα ισχύσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν και θα τροποποιηθεί για το 2019 στα πρότυπα της ITF.

Η βαθμολογία αναρτήθηκε στην κατηγορία “βαθμολογία”  όπως μας παραδόθηκε και αναρτήθηκε ενόψει των επερχομένων τουρνουά, από τις οποίες αφαιρέθηκαν τα ονόματα των μελών του απελθόντος ΔΣ, που συντάχθηκαν – ψήφισαν με γνώμονα την δική τους ερμηνεία του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Άλλωστε με την ίδια λογική δεν ανακοίνωναν και τα ονόματα των υποψηφίων στις τελευταίες εκλογές. Σε περίπτωση όμως που επιθυμούν να εμφανίζονται τα ονόματα τους να αποστείλουν σχετικό email δηλώνοντας την πρόθεση τους. Τα μέλη που το όνομά τους βρίσκετε σ’ αυτούς τους πίνακες και οι οποίοι δεν επιθυμούν να εμφανίζονται σ’ αυτούς, να αποστείλουν email στο info@svae.gr δηλώνοντας την πρόθεσή τους και θα αφαιρεθούν από αυτούς άμεσα. Θα πρέπει να γνωστοποιηθεί ότι όσοι επιλέξουν να αφαιρεθούν τα ονόματά τους από τους πίνακες βαθμολογιών δεν θα μπορούν να εμφανίζονται και στους πίνακες (draws) των αγώνων με ότι αυτό σημαίνει.

Στις προσεχείς ημέρες θα αναρτήσουμε τις βαθμολογίες ανα ηλιακή κατηγορία, που όμως θα είναι και πάλι συγκεντρωτικές αφού η προηγούμενη διοίκηση δε μας παραδίδει τα αναλυτικά αρχεία

1 comment on “ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 2018”

  1. Seris says:

    Οι αναλυτικές βαθμολογίες υπάρχουν στο πρόγραμμα και θα εμφανιστούν όταν λειτουργήσετε τις σελίδες των βαθμολογιών σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί στον συνεργάτη σας και σε σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *