ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

December 18, 2018
in Category: ΓΕΝΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

Αγαπητά μέλη,

Επιτέλους και μετά την επιτυχημένη διενέργεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (παρά τις προσπάθειες τρίτων να μη τελεσθούν ή να αποτύχουμε στην προσπάθεια αυτή), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εμφανίσουμε το νέο πρόγραμμα υπολογισμού βαθμολογιών. Επειδή η προσωρινή διοίκηση δεν έχει την εξουσία να αποφασίσει για την υπογραφή τέτοιας σύμβασης έργου, το πρόγραμμα το οποίο αναρτήσαμε έχει κατασκευασθεί και λειτουργεί με προσωπική εργασία και καθοδήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Κουτήφαρη με εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργάτη και μας παραχωρήθηκε η χρήση έως την εκλογή νέου ΔΣ. Το πρόγραμμα είναι στη φιλοσοφία και τα πρότυπα της ITF.

Δυστυχώς επειδή η πλατφόρμα που επέλεξε η διοίκηση Σκούφαλου με τεχνικό τον Κ. Κουτσάφτη, είναι παντελώς απηρχαιωμένη, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει το παρόν πρόγραμμα. Γι’ αυτό αναγκαστικά οι πληροφορίες των βαθμολογιών θα έρχονται από άλλη πλατφόρμα με έξοδα του κ. Κουτήφαρη.

Στη παρούσα φάση λειτουργεί μόνο το σκέλος των βαθμολογιών και το πλήρες πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο σε εσάς μετά τις εκλογές. Επίσης θα αναρτήσουμε σταδιακά τη λίστα όσων έχουν δηλωθεί ή αγωνισθεί το 2018 και μόνο στα τουρνουά ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΚΕΡΚΥΡΑ / ΑΡΙΔΑΙΑ / ΡΟΔΟΣ / ΧΑΛΚΙΔΑ. Δεν αναγράφονται οι συμμετέχοντες στο Κύπελλο διότι δεν είναιενημερωμένα πλήρως τα ταμπλό των αγώνων (εφ’ όσον το πρόβλημα αποκατασταθεί σύντομα θα αναρτηθεί κι αυτή η βαθμολογία), του Μαραθώνα, όπου μας δηλώθηκε ότι μετά το κλείσιμο της επιχείρησης καταστράφηκε ο σκληρός δίσκος με τα δεδομένα των αγώνων και της Κεφαλονιάς που αναμένουμε τα ταμπλό με τα έτη γέννησης των παικτών.

Στη παρούσα φάση έχουν βαθμολογηθεί τα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ / ΑΡΙΔΑΙΑ / ΡΟΔΟΣ.

Η ανηρτημένη βαθμολογία περιλαμβάνει μόνο το ΑΚΡΟΠΟΛΊΣ (μονά – διπλά – μικτά). Σταδιακά θα προστίθενται και τα υπόλοιπα τουρνουά.

Παρακαλούμε τους αναγραφόμενους στη λίστα, που δίπλα στο έτος γέννησης έχουν αστεράκι, ή στο ονοματεπώνυμο δύο αστεράκια, να επικοινωνήσουν με τον ΓΓ στο 6953065686,  καθημερινά από 18:00  έως 22:00, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το έτος γέννησης και όσα στοιχεία λείπουν.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε επιβεβαιωμένο έτος γέννησης δεν θα αναρτάται η βαθμολογία του παίκτη.

Όποιο μέλος θεωρεί ότι υπάρχει λάθος να επικοινωνήσει με τον κ. Κουτήφαρη στο 6953065686.

Βοηθείστε μας να επιτύχουμε στη δημιουργία μιας αξιόπιστης και λειτουργικής βαθμολογίας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Αθήνα 16/12/2018

Το ΔΣ του ΣΒΑΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *