ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

July 26, 2018
in Category: ΓΕΝΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη,

Μετά από αρκετές ημέρες αναγκαστικής σιωπής εκ μέρους μας, αφού δεν είχαμε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, επανερχόμαστε εκ νέου με την πρόθεση να σας ενημερώνουμε άμεσα και ενόψει των προκηρυχθέντων εκλογών. Κατά το διάστημα αυτό το προσωρινό ΔΣ και εν μέσω καλοκαιριού, έχει εργασθεί θα λέγαμε σκληρά, προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Σωματείου μας.

Μετά την απάντηση που λάβαμε από τον κ. Κων/νο Κουτσάφτη και έχουμε είδη αναρτήσει, αναγκασθήκαμε να αποστείλουμε εξώδικο (διαβάστε εδώ) σε τρία μέλη του απελθόντος ΔΣ και άρχισαν διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα κ. Σέρη Ευθυμιάδη, της Κυπριακής εταιρείας E & D REALNETWOEKS SOLUTIONS LTD, με την οποία είχε συνάψει (υπό έλεγχο η νομιμότητά της) σύμβαση από 1/1/2016 εώς 31/12/2017,  η Διοίκηση της κ. Σκούφαλου, έναντι 4800 € ετησίως. Επίσης η κατασκευή της ιστοσελίδας κόστισε 650 € και 650 € για την δημιουργία βαθμολογίας διπλών και μικτών, όπου το δεύτερο ποσό κατεβλήθη χωρίς να προβλέπεται από την όποια υφιστάμενη σύμβαση.
Εν συνεχεία η κ. Σκούφαλου , η κ. Ιωαννίδου και ο κ. Δελής, πείσθηκαν και εμφανίσθηκαν στα γραφεία του Σωματείου και παρέδωσαν τα πρακτικά της ΓΣ και το Βιβλίο πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων. Εκεί παρουσία μαρτύρων η κ. Σκούφαλου δήλωσε ότι δεν θα παραδώσει τίποτε άλλο αφού κατά αυτήν δεν έχει τίποτα στην κατοχή της αυτή ή άλλο μέλος του ΔΣ της.

Με την εξέλιξη αυτή αποφασίσθηκε να συγκεκριμενοποιηθούν τα όσα στοιχεία (αποδείξεις εισπράξεων και πληρωμών, τιμολόγια), έγγραφα και περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να παραδοθούν και από ποιους και να αποσταλούν email προσωπικά στον κάθε ένα που όφειλε να συνεργασθεί με τη Διοίκηση του Σωματείου. Έτσι αποστάλθηκαν τα  email τα οποία μπορείτε να διαβάσετε εδω.

Στα email αυτά απάντησαν μόνο οι κ. Σκούφαλου και Κουτσάφτης. Οι απαντήσεις τους εδώ χωρίς σχόλια.

Κατά συνέπεια και θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία διάθεση συνεργασίας μεταξύ των μελών της απελθούσας Διοίκησης με το νέο ΔΣ,  αποφασίσαμε να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και την περιουσία του Σωματείου μας.
Μετά από συνεννόηση με το μέλος κ. Κουτήφαρη επήλθε συμβιβασμός και εξωδικαστική επίλυση των νομικών διαφορών αυτού με το Σωματείο, ο οποίος σε πρώτη φάση παραιτήθηκε από τις διαδικασίες Ασφαλιστικών Μέτρων που εκκρεμούσαν (παραιτήσεις εδώ) .

Όσον αφορά την ιστοσελίδα μας αυτή παραδόθηκε εντέλει από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις μέλους του ΔΣ και τις ενέργειες άλλου μέλους μας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ευθυμιάδης απαιτούσε να του καταβληθούν τα οφειλόμενα από το προηγούμενο ΔΣ (1300€ για την περίοδο 1/1/2018 – 30/4/2018), αρνούμενος να μας παραδώσει τα αρχεία και τη διαχείρισή της. Θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι για την περίοδο που απαιτούσε την καταβολή των οφειλομένων δεν υφίστατο σύμβαση συνεργασίας. Η σύμβαση που είχε υπογράψει η απελθούσα διοίκηση κόστιζε 4800€ ετησίως στο Σωματείο μας. Από σήμερα το έργο θα γίνεται με ελάχιστο κόστος (αφού ακόμα δεν υφίσταται συμφωνία) και μετά τις εκλογές θα ζητηθούν προσφορές προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με χειριστή της ιστοσελίδας εάν δεν είναι εφικτό αυτό να γίνεται από μέλη του ΔΣ.

Η γραμματέας κ. Ιωσηφίδου πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της μέχρι τέλος Ιουλίου 2018 και το αντικείμενο εργασιών της θα αναλάβει να εκτελεί μέλος του ΔΣ αφιλοκερδώς μέχρι την εκλογή νέου ΔΣ. Το κόστος της συνεργασίας ανήρχετο στο ποσό των 250€ μηνιαίως.
Ο δικηγόρος κ. Περάκης ο οποίος χειριζόταν τις νομικές υποθέσεις του Σωματείου παρέδωσε όλους τους φακέλους και ελπίζουμε ότι όλα τα χρήματα τα οποία έχουν προϋπολογιστεί από το προηγούμενο ΔΣ (3200€) για νομικές υποθέσεις, δεν θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει δικαστική εμπλοκή με το απελθόν ΔΣ.
Το τουρνουά που είχε προγραμματισθεί από το απελθόν ΔΣ στις εγκαταστάσεις του MTC – SMASH, δεν θα γίνει μετά από προφορική ενημέρωση της Καλ. Φουτρή (στενής φίλης της κ. Σκούφαλου) στον κ. Παναγιωτίδη, αφούόπως του δήλωσε δεν συμφέρει την επιχείρησή της η διενέργεια τουρνουά με τον ΣΒΑΕ και εξ αιτίας της μικρής συμμετοχής πέρυσι.
Το ΔΣ τέλος αποφάσισε την μείωση της ετήσιας συνδρομής στα 10€ τα οποία θα μπορούν να καταβληθούν από τα μέλη μας σε εκπρόσωπο του Σωματείου ακόμα και πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

Για οποιεσδήποτε απορίες και καλοπροαίρετες προτάσεις έχετε, αναμένουμε τα email σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *