ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

October 15, 2018
in Category: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ 26/7/2018

Επειδή σήμερα καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το πρόγραμμα των ατομικών βαθμολογιών, επαναλαμβάνουμε ότι, από τους βαθμολογικούς πίνακες έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα των μελών που έχουν εκφρασθεί και αποφασίσει ότι, η ανάρτηση των ονομάτων των μελών μας στους βαθμολογικούς πίνακες εμπίπτει στο νόμο περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Σκόπιμα λοιπόν δεν αναφέρουμε τα ονόματά τους (αυτών που έχουν αφαιρεθεί), σεβόμενοι την επιλογή τους αυτή.

Σε περίπτωση μάλιστα που αλλάξουν γνώμη και επιθυμούν να εμφανίζονται τα ονόματά τους, μπορούν να αποστείλουν σχετική δήλωσή, στο email του Σωματείου (info@svae.gr), δηλώνοντας την πρόθεσή τους να αναγράφονται εφ’ εξής τα ονόματά τους στις βαθμολογίες του Σωματείου.

Τέλος όσα από τα μέλη μας, που αναγράφονται στους παρόντες πίνακες, δεν επιθυμούν να αναγράφονται τα ονόματά τους στους βαθμολογικούς πίνακες και κατά συνέπεια και στα draws (με ότι αυτό συνεπάγεται), θα πρέπει άμεσα να μας ενημερώσουν εγγράφως στο ίδιο email, προκειμένου να αφαιρεθούν άμεσα τα ονόματά τους.

Για τον ΣΒΑΕ

Ο Γεν.  Γραμματέας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *