ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

December 18, 2018
in Category: ΓΕΝΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Αγαπητά μέλη,

Όπως διαπιστώσατε σήμερα αναρτήθηκε η προκήρυξη εκλογών και την Παρασκευή αποστάλθηκαν οι προσκλήσεις της Γενικής Συνέλευσης, για την εκλογή νέου ΔΣ.

Ελπίζουμε ότι με τον νέο τρόπο διεξαγωγής και εκλογής ΔΣ, θα επέλθει ηρεμία και δημιουργική διάθεση προς όφελος του Σωματείου μας, όπως αναλυτικά αναγράφεται στην πρόσκληση.

Στα πλαίσια της διαδικασίας αυτής, αποφασίσαμε να δώσουμε το βήμα σε όλα τα μέλη, δηλαδή να αποστείλουν email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Σωματείου (info@svae.gr), με τα σχόλια και τις απόψεις τους για τις αρχαιρεσίες και ότι άλλο θα ήθελαν να αναφέρουν. Όλες οι επιστολές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας, εφ’ όσον είναι υπογεγραμμένες και έχουν τηλ. επικοινωνίας προς επιβεβαίωση του αποστολέα.

Το ΔΣ δεν θα λογοκρίνει το περιεχόμενο της επιστολής, όμως την ευθύνη του περιεχομένου αυτής θα φέρει αποκλειστικά ο αποστολέας.

Επίσης σας ενημερώνουμε, να μην καταβληθούν συνδρομές για το 2019 από άτομα τα οποία δεν ήταν μέλη προ της 26 / 6 / 2018, οπότε άρχισε η προεκλογική περίοδος. Όσοι δεν θα αναγράφονται στους υπάρχοντες πίνακες μελών μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία δεν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, ανεξαρτήτως εάν έχουν πληρώσει για το 2019.

Τέλος προς αποφυγή ταλαιπωρίας, όσοι επιθυμούν να έρθουν στα γραφεία του Σωματείου, σε εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους, θα πρέπει να τηλεφωνήσουν πρώτα με τον ΓΓ στο τηλέφωνο 6953065686 προς συνεννόηση.

Αθήνα 16/12/2018

Για το ΔΣ του ΣΒΑΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *