απαντηση Ε. Σκούφαλου 21-7-2018

July 26, 2018
in Category: ΔΙΑΦΟΡΑ

απαντηση Ε. Σκούφαλου 21-7-2018

Κύριοι του ΔΣ ΣΒΑΕ

Ελαβα τις επιστολές σας, που ουσιαστικά περιέχουν όσα ο Γ. Κουτηφάρης επιμόνως με ρώταγε όταν ήρθα στο γραφείο του κ. Παναγιωτίδη, για να συντάξουμε το πρακτικό Γενικής Συνελευσης, μια κι ο Γ.Κουτηφάρης, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε παρακρατούσε το πρακτικό ψηφοδοσίας, γιατί φοβόνταν, όπως είπε ο ίδιος να μην το σκίσουμε…

Καταφέραμε και συντάξαμε επιτέλους το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης, το οποίο υπέγραψα εγώ κι ο κ. Δελής, το οποίο και σας παραδόσαμε μαζί με το βιβλίο πρακτικών.

Οπως σας διαβεβαίωσαμε προφορικά εκείνη τη μέρα, η κ. Καμπόλη κι εγώ, σας έχουμε παραδώσει όλα τα έγγραφα και βιβλία και όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ΣΒΑΕ. Εκκρεμούσε να πάρετε ένα αντικείμενο απο την αποθήκη του κ. Τσεκούρα, του οποίου είπατε οτι θα αναλαμβάνατε τη συννενόηση και τη μεταφορά.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμμία εκκρεμότητα απο μέρους μας.

Είναι επίσης αστείο να με ρωτάτε σχετικά με το χρονικό διάστημα της θητείας μου. Τα στοιχεία αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί και υπάρχουν στα αρχεία του ΣΒΑΕ.

Επίσης για την πληροφόρηση σας, δεν έχω καμμια προσωπική σχέση με τις εταιρείες που αναφέρετε.

Τέλος λυπάμαι, που συνεχίζετε να χειραγωγήστε απο τον Γ. Κουτήφαρη. Παρεπιμπτόντως, ο Γ. Κουτήφαρης μπορούσε να παρίσταται στο γραφείο του κ. Παναγιωτίδη ως ψηφολέκτης, όταν επιτέλους δεχθήκατε να μας παρουσιάσετε το πρακτικό ψηφοδοσίας, αλλά δεν είχε καμμιά αρμοδιότητα να λειτουργεί ως άτομο που υποκαθιστά το ΔΣ και να θέτει επίμονα ερωτήσεις σε μένα και στην κ. Καμπόλη και να μας υποδεικνύει μάλιστα και πως θα γίνει η διαδικασία. Αυτό ήταν δουλεια του κ. Παναγιωτίδη και του κ. Γεωργακόπουλου που ήταν παρόντες και όχι του Γ. Κουτήφαρη.

Το γεγονός αυτό αν μη τι άλλο προσβάλει εσάς τους ίδιους!

Σας θυμίζω, γιατί φαίνεται ότι η μνήμη σας είναι ασθενής, οτι ο Γ. Κουτήφαρης όχι μόνο έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα τον ΣΒΑΕ, όχι μόνο έχει διαγραφεί απο τη Γενική Συνέλευση κι εκκρεμεί η προσφυγή του στο Εφετείο για τυπικούς λόγους, αλλα συνεχίζει με τις πράξεις του να παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου.

Σας υπενθυμίζω επίσης οτι ο Γ. Κουτήφαρης είναι ο μόνος με τον οποίο ο ΣΒΑΕ έχει αντιδικία εδώ και αρκετά χρόνια, και μάλιστα ο μόνος που διεκδικεί χρήματα από τον ΣΒΑΕ.

Λυπάμαι τέλος που εσείς, ως ΔΣ του ΣΒΑΕ, αυτη τη στιγμή υιοθετείτε τη φιλοσοφία και την απαράδεκτη συμπεριφορά Κουτήφαρη, που δεν ταιριάζει σε πολιτισμένους ανθρώπους και σε ένα Σωματείο που οφείλει να προωθεί την κουλτούρα του τενις. Αντ’αυτού, μας στέλνετε εξώδικα κι επιστολές που εκείνος γράφει και μετα τις υπογράφετε ως ΔΣ. Περί αυτού με διαβεβαίωσε ο κ. Ρουσης στην προσωπική συνάντηση που είχαμε . Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε!

Επίσης αναρωτιέμαι ποιός υπογράφει τις επιστολές, γιατί ειναι ανυπόγραφες.Τις υπογράφει κάποιος που εκπροσωπεί νόμιμα τον ΣΒΑΕ;Αναρωτιέμαι επίσης αν ο Πρόεδρος κ. Ρούσσης είναι ενήμερος.

Τελειώνοντας, σας προτρέπω να αποβάλετε τη δικομανία, την καχυποψία και τον σκοταδισμό και να πάψετε να ενοχλείτε τα πρώην μέλη του ΔΣ με επιστολές, που δεν έχουν κανένα νόημα και να ασχοληθείτε με την πραγματική και δύσκολη δουλειά, που είναι να βρείτε χώρους, για να γίνουν τουρνουά ΣΒΑΕ, γιατί απ’ ότι μαθαίνουμε, το ένα τουρνουά μετά το άλλο ακυρώνεται…

Σας εύχομαι καλή συνέχεια κι ευελπιστώ να καταφέρετε να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

Ελπίδα Σκούφαλου

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *