Πάμε Φιλοθέη ???

January 17, 2018
in Category: ΓΕΝΙΚΑ
Πάμε Φιλοθέη ???

Πάμε Φιλοθέη ???

Φίλες και φίλοι,

Κατανοούμε οτι η δίψα σας για αγώνες παραμένει άσβεστη ! Εχουμε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα και ερωτήσεις σχετικά με το καλεντάρι 2018.
Το μεγάλο νέο είναι ότι το Κύπελο Ελλάδος φέτος θα γίνει στην αγαπημένη όλων Φιλοθέη, 2-18 Μαρτίου, σωτήριον έτος 2018. Θεωρούμε ότι είναι μια ευτυχής συγκυρία για τον ΣΒΑΕ. Καταρχήν γιατί η Φιλοθέη είναι ένας άψογος διοργανωτής, μαζεύει λόγω θέσης και φιλοσοφίας πολύ κόσμο, η γραμματεία είναι γλυκύτατη και αποτελεσματική, οι κερκίδες υπέροχες,  τα γήπεδα  χωμάτινα, το τουρνουά grade 1,  τα δώρα πολλά, πολλά , πολλά… η OPEN κατηγορία σθεναρή και χάρμα οφθαλμού για εμας τους βετεράνους, επιδιαιτήτρια η άτεγκτη και αγαπητή σε όλους Τερέζα Ταμπόση (τι επιτυχία να είσαι  ακριβοδίκαιος κι αγαπητός… ) και τελοσπάντων ο ΣΒΑΕ έχει παρελθόν με πολυπληθή και πολύ πετυχημενα τουρνουά στη Φιλοθέη.
O λόγος που δεν έχει βγεί ακόμα η προκύρυξη είναι οτι περιμένουμε κάποιες επιβεβαιώσεις για τα δώρα και τους χορηγούς.
Γιατί ο ΣΒΑΕ δεν έχει μάθει να τάζει αλλά να πράττει !
Οσον αφορά το καλεντάρι η ITF δεν έχει ορίσει ακόμα τα grade για κάποια διεθνή με τα οποία συνεργαζόμαστε. Αρα λίγη υπομονή παρακαλούμε για το καλεντάρι.
Ενόψη αγώνων ξεκινήστε εσείς τα φιλικά, κλείστε τους/τις παρτενερ για τα μικτοδιπλά, πείτε ένα μπράβο-επιτέλους- και όλα θα έρθουν …

για τον ΣΒΑΕ

Ελπίδα Σκούφαλου